Skip to main content

De Weg van de Wijze Vrouw

Groepstrajecten

Het Groepstraject

Moeiteloos ondernemen in
zes maanden

Ben je klaar om jouw innerlijke wijsheid te laten spreken en moeiteloos een bedrijf op te bouwen dat 100% bij jou past?

In het groepstraject van ‘De Weg van de Wijze Vrouw’ nemen we jou in zes maanden mee door mijn unieke 11-stappen framework.

Je werkt in een veilige omgeving met like-minded vrouwen die, net als jij, klaar zijn om door te breken en te ondernemen vanuit flow.

Wat je kunt verwachten van het groepstraject

6 maanden lang begeleiding

We gaan 2 keer per maand samen aan de slag via Zoom, waarbij we stap voor stap jouw groei en successen waarborgen.

11-stappenplan

Een bewezen framework waarmee je niet alleen jouw business opschaalt, maar ook jouw mindset naar een hoger niveau tilt.

Community

Je komt terecht in een hechte, inspirerende groep van ambitieuze vrouwen die jou zullen steunen en inspireren gedurende dit traject.

Dit traject is voor jou als:

  • Je wilt groeien zonder jezelf voorbij te lopen of harder te werken.
  • Je voelt dat je meer kunt bereiken, maar je hebt helderheid en structuur nodig.
  • Je klaar bent om vanuit jouw innerlijke wijsheid en kracht te ondernemen.
  • Je een bedrijf wilt wat 100% bij jou past.
  • Je goed bent in wat je doet en dat je weet dat je enorm kunt groeien als je ook een super goede ondernemer wordt.

wat is jouw investering?

€ 897,- voor zes maanden of € 167,- per maand (prijzen excl. BTW).

Heb je nog vragen? Stuur me een berichtje via WhatsApp of DM, of boek direct jouw plek via de link!

Het VIP Groepstraject

SNEL SCHAKELEN,
GROTE DOORBRAKEN EN
MOEITELOOS ONDERNEMEN –
DIT IS JOUW MOMENT

Jij bent klaar voor het volgende level.
Je voelt dat het tijd is om jouw business echt 100% te laten passen bij wie jij bent, zodat je niet langer werkt vanuit hustle en hard werken, maar vanuit flow en vertrouwen. Je bent klaar voor een bedrijf dat bij jou past én omzetgroei zonder dat je jezelf uitput.

Het VIP Groepstraject biedt je alle tools, begeleiding en support die je nodig hebt om dit te realiseren, terwijl je wordt omringd door een krachtige groep vrouwen die dezelfde ambitie en drive delen als jij.

Wat je kunt verwachten van Het VIP Groepstraject

Drie waardevolle live dagen

Hier gebeurt de echte magie.
Tijdens deze exclusieve live dagen kom je samen met andere krachtige vrouwen om te sparren op high-level mastermind niveau. Dit betekent snel schakelen, elkaar upliften, en samen werken aan jouw meest ambitieuze doelen.

Verwacht persoonlijke doorbraken, inzichten die je nergens anders krijgt, en een boost in vertrouwen die jouw hele onderneming naar een hoger niveau tilt.

11-stappenplan voor moeiteloos ondernemen

We doorlopen samen mijn bewezen framework waarmee jij in zes maanden een bedrijf opbouwt dat 100% bij jou past. Dit is geen standaard strategie, maar volledig afgestemd op wie jij bent, jouw energie en jouw doelen.

Het resultaat? Een bedrijf dat moeiteloos loopt, waar klanten op afkomen en waarin je omzet groeit zonder dat je harder hoeft te werken.

24/7 WhatsApp-begeleiding

Jij hebt altijd direct toegang tot mij voor coaching, support en de inzichten die je nodig hebt om snel vooruit te komen.

Geen enkele vraag blijft onbeantwoord, en je staat nooit alleen in dit proces.

Voor wie is dit VIP-traject bedoeld?

  • Voor vrouwen die meer klanten willen aantrekken zonder zichzelf uit te putten.
  • Voor ondernemers die snel omzetgroei willen realiseren met een bedrijf dat volledig in lijn ligt met hun energie en visie.
  • Voor vrouwen die klaar zijn voor grote doorbraken – zowel persoonlijk als professioneel – en willen ondernemen vanuit vertrouwen en moeiteloosheid.
  • Voor wie wil sparren op high-level en samen met andere ambitieuze vrouwen wil groeien.
Dit is jouw kans om in een intensieve, persoonlijke setting te werken aan jouw droombedrijf, terwijl je wordt ondersteund door een groep krachtige vrouwen én persoonlijke begeleiding van mij. We werken niet alleen aan je business, maar ook aan jouw mindset, zodat je met volledige overtuiging in jouw succes kunt stappen.

wat is jouw investering?

€ 1997,- voor zes maanden of € 347,- per maand (prijzen excl. BTW).

Ben jij klaar voor het VIP-traject?

Boek vandaag nog jouw plek en laat mij je begeleiden naar een business die moeiteloos werkt, volledig past bij wie jij bent, en groeit op een manier die jou vervult.

Prachtige resultaten

Annemiek

“Simone is een gepassioneerde businesscoach – ze weet me iedere keer weer uit te dagen met haar prikkelende vragen en bijzondere opdrachten. Het zet me aan het denken, voelen en beleven. Elke keer weer een stapje verder, een stapje dieper bij mezelf waardoor ik mezelf, mijn ideale klant en mijn bedrijf steeds beter begrijp. Dit zorgt ervoor dat ik enorme stappen heb kunnen zetten met mijn business en ik mijn doelen bereik waar ik vorig jaar alleen nog maar van kon dromen.”

Marion

“De coaching van Simone heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bedrijf op een nog betere en zelfverzekerde manier kan uitoefenen. Bovendien is het fijn om als zzp-er fijn om met iemand te kunnen sparren over ondernemen.”

Laura

“Simone is super fijn om mee samen te werken, ik voelde mij vanaf minuut 1 op mijn gemak. Ik heb een zeer succesvolle coaching gevolgd, nooit gedacht dat je met de juiste inzichten zoveel kunt bereiken. Wat ook fijn is, is dat elke sessie letterlijk ingevuld kan worden door waar jij op dat moment aan wilt werken. Ik heb al mijn doelen bereikt en ben onwijs blij met de resultaten!”

Marloes

“Dit moet ik toch even met je delen: mijn omzet tov vorig jaar zijn x3 gegaan. Heel blij mee!!!!”

Susan

“Ik heb zoveel te danken aan jou! Ik ben je zo dankbaar.”